Vi har en modern och fullrustad vinterförvaring

När du lämnar din båt till oss för vinterförvaring så startar nästa båtsäsong. Välj mellan våra olika fullservicepaket och kom snabbt ut på sjön igen när vårsolen tittar fram.
På Saltö Marin har vi utvecklade paketeringar för båtägaren som vill vara säker på att båten är startklar tidigt på våren utan att själv behöva bekymra sig om eller lägga ned tid på båten under vintern.

Ring oss så berättar vi mer om en bekymmersfri vinterförvaring med fullservice.

Snabb hantering med kort utetid

När vi lyfter din båt ur hamnen har vi en effektiv hantering av konserveringsarbetet så att båten snabbt kommer i säkerhet inne i båthallen. Alla moment som sker ute så som motorservice, avmastning samt skrov – och bottentvätt följer en rutin som säkerställer att utetiden minimeras för din båt.

 

Trygg och säker förvaring i varmhall

I våra varmhallar på totalt 3 500 m2 förvarar vi båtar i ett kontrollerat klimat, avseende temperatur och luftfuktighet. Här kan du vinterförvara din båt och vara säker på att undvika frostskador och mögelpåväxt.

Båthallarna har ett skalskydd med brand- och stöldlarm kopplat till ett vaktbolag. Byggnaderna har en modern konstruktion dimensionerade för att klara stora snölaster och kraftig vind. All personlig tillgång till hallen är begränsad. Detta för att minimera risken att obehöriga får tillträde.

Förvaring ute och i kallhall

Vi kan även erbjuda förvaring utomhus och i kallhall. Önskar du förvara din segelbåt finns möjlighet att ställa båten inhägnad utan att behöva rigga av masten.

Övrig förvaring

Hos oss kan du även förvara din sommarbil, motorcykel, husbil m.m.